Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar (2-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt MVV Maastricht het vrijdag 1 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 2-0 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. MVV Maastricht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. van den Hurk. MVV Maastricht vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. van den Hurk op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor MVV Maastricht.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Telstar
Goals
2
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
0
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
100
119
Gevaarlijke aanvallen
69
52
Corners
9
3
Wissels
3
3
LIVE MVV Maastricht - Telstar 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van M. Gunst MVV Maastricht 1-0
27' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
32' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor D. Lavalée MVV Maastricht
46' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor R. Lopes Cabral Telstar
61' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van J. Holtby MVV Maastricht 2-0
67' Wissel Telstar Wissel D. Mertens voor A. Najah Telstar
73' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Houben voor J. Holtby MVV Maastricht
80' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Mares voor Shermaine Martina MVV Maastricht
80' Wissel Telstar Wissel D. Rosheuvel voor F. Korpershoek Telstar
84' Wissel MVV Maastricht Wissel Hawbir Moustafa voor M. Vermijl MVV Maastricht
Opstellingen MVV Maastricht - Telstar
De opstellingen van MVV Maastricht en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels MVV Maastricht
# Speler Pos.
12 Lars van Meurs K
23 Gilles Deusings K
25 Hawbir Moustafa V
13 Pieter Nys M
17 Luc Mares M
19 Tuur Houben A
24 Dogan Can Golpek A
7 Asumah Abubakar-Ankra A
31 Xavier Mbuyamba A
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Telstar

MVV Maastricht en Telstar treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat MVV Maastricht en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 13e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
MVV Maastricht - Telstar Opstelling MVV Maastricht Opstelling Telstar Live MVV Maastricht - Telstar Live MVV Maastricht - Telstar kijken MVV Maastricht - Telstar kijken Live MVV Maastricht - Telstar stream MVV Maastricht - Telstar Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar Uitslag MVV Maastricht - Telstar Statistieken MVV Maastricht - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 MVV Maastricht - Telstar wedden MVV Maastricht - Telstar gokken MVV Maastricht - Telstar Unibet