Nabeschouwing NEC - Almere City (5-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt NEC het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Almere City (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 5-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Okita, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Okita op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee M. Bossaerts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NEC geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Bruijn. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor NEC. Deze werd gescoord door M. Bossaerts in de 82e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Allard Lindhout en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van NEC.

LIVE NEC - Almere City 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita NEC 1-0
37' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van J. Bruijn NEC 2-0
42' Doelpunt NEC Doelpunt M. Bossaerts NEC 3-0
46' Wissel Almere City Wissel J. Hoefdraad voor A. Ahannach Almere City
52' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor J. Efmorfidis Almere City
68' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor R. Wolters NEC
72' Doelpunt NEC Doelpunt J. Bruijn met assist van T. Lartey Sanniez NEC 4-0
79' Wissel Almere City Wissel A. Bensabouh voor T. Receveur Almere City
80' Wissel NEC Wissel P. Sabak voor J. van den Berg NEC
82' Doelpunt NEC Doelpunt M. Bossaerts NEC 5-0
83' Wissel NEC Wissel B. van Rooij voor G. Joppen NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Almere City
Opstellingen NEC - Almere City
De opstellingen van NEC en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.