Nabeschouwing NEC - FC Den Bosch (5-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - FC Den Bosch (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 5-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Okita, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ndayishimiye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee F. Druijf zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NEC geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Okita. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor NEC. Deze werd gescoord door J. Okita in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Blom bij een 5-0 eindstand in het voordeel van NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - FC Den Bosch
Goals
5
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
20
14
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
68
77
Gevaarlijke aanvallen
36
34
Corners
5
9
Wissels
3
2
LIVE NEC - FC Den Bosch 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita NEC 1-0
13' Doelpunt NEC Doelpunt M. Ndayishimiye NEC 2-0
22' Doelpunt NEC Doelpunt F. Druijf met assist van R. Wolters NEC 3-0
46' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Brouwers FC Den Bosch
57' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van R. Wolters NEC 4-0
65' Wissel NEC Wissel T. Lartey Sanniez voor J. van den Berg NEC
70' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Son voor N. Romat FC Den Bosch
70' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Sappinen voor V. Vermeij FC Den Bosch
75' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Khammas FC Den Bosch
81' Wissel NEC Wissel P. Sabak voor R. Wolters NEC
84' Wissel NEC Wissel N. Hoogveld voor J. Kvída NEC
87' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van M. Dijkstra NEC 5-0
Opstellingen NEC - FC Den Bosch
De opstellingen van NEC en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - FC Den Bosch

NEC en FC Den Bosch treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en FC Den Bosch elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst FC Den Bosch 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 11e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
NEC - FC Den Bosch Opstelling NEC Opstelling FC Den Bosch Live NEC - FC Den Bosch Live NEC - FC Den Bosch kijken NEC - FC Den Bosch kijken Live NEC - FC Den Bosch stream NEC - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing NEC - FC Den Bosch Uitslag NEC - FC Den Bosch Statistieken NEC - FC Den Bosch Eerste Divisie 2018/2019 NEC - FC Den Bosch wedden NEC - FC Den Bosch gokken NEC - FC Den Bosch Unibet