Nabeschouwing NEC - Jong Utrecht (4-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 1 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Jong Utrecht (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 4-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. F. Druijf maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee NEC vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. NEC vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ndayishimiye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut wist Jong Utrecht de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Venema.

Na 27 minuten werd de voorsprong voor NEC vergroot nadat F. Druijf de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 43e minuut wist F. Druijf namens NEC de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - Jong Utrecht
Goals
4
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
10
3
Aanvallen
128
112
Gevaarlijke aanvallen
96
60
Corners
10
6
Wissels
3
3
LIVE NEC - Jong Utrecht 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Penalty NEC Penalty F. Druijf NEC 1-0
23' Doelpunt NEC Doelpunt M. Ndayishimiye met assist van J. Okita NEC 2-0
24' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van M. Mallahi Jong Utrecht 2-1
27' Doelpunt NEC Doelpunt F. Druijf met assist van M. Dijkstra NEC 3-1
37' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. van den Berg NEC
43' Doelpunt NEC Doelpunt F. Druijf met assist van M. Ndayishimiye NEC 4-1
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Yaakoubi voor C. Albu Jong Utrecht
63' Wissel NEC Wissel J. Bruijn voor J. van den Berg NEC
65' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Freriks voor M. Mallahi Jong Utrecht
71' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor N. Venema Jong Utrecht
76' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Mulder voor K. Lebon Jong Utrecht
78' Wissel NEC Wissel R. Wolters voor M. Ndayishimiye NEC
81' Wissel NEC Wissel R. Buwalda voor M. Bossaerts NEC
87' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Wolters NEC
92' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Hoogenhout Jong Utrecht
Opstellingen NEC - Jong Utrecht
De opstellingen van NEC en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - Jong Utrecht

NEC en Jong Utrecht treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en Jong Utrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Jong Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 15e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
NEC - Jong Utrecht Opstelling NEC Opstelling Jong Utrecht Live NEC - Jong Utrecht Live NEC - Jong Utrecht kijken NEC - Jong Utrecht kijken Live NEC - Jong Utrecht stream NEC - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing NEC - Jong Utrecht Uitslag NEC - Jong Utrecht Statistieken NEC - Jong Utrecht Eerste Divisie 2018/2019 NEC - Jong Utrecht wedden NEC - Jong Utrecht gokken NEC - Jong Utrecht Unibet