Nabeschouwing NEC - MVV Maastricht (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 14 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 14 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - MVV Maastricht (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 0-1 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door L. Mares, waarmee MVV Maastricht met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van MVV Maastricht.

Wedstrijdstatistieken NEC - MVV Maastricht
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
8
4
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
117
86
Gevaarlijke aanvallen
82
45
Corners
11
4
Wissels
2
3
LIVE NEC - MVV Maastricht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt L. Mares MVV Maastricht 0-1
53' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor L. Mares MVV Maastricht
68' Wissel NEC Wissel P. Sabak voor M. Bossaerts NEC
75' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Kool voor D. Golpek MVV Maastricht
77' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor A. van den Hurk MVV Maastricht
87' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Houben voor J. Deom MVV Maastricht
89' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor M. Dijkstra NEC
93' Wissel MVV Maastricht Wissel N. Everaers voor J. Schroijen MVV Maastricht
Opstellingen NEC - MVV Maastricht
De opstellingen van NEC en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels MVV Maastricht
# Speler Pos.
12 Lars van Meurs K
23 Gilles Deusings K
32 Tim Zeegers M
27 Dimmy Kool M
28 Nino Everaers M
19 Tuur Houben A
26 Lars Reck A
29 Asumah Abubakar-Ankra A
Voorbeschouwing NEC - MVV Maastricht

NEC en MVV Maastricht treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en MVV Maastricht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst MVV Maastricht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 10e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
NEC - MVV Maastricht Opstelling NEC Opstelling MVV Maastricht Live NEC - MVV Maastricht Live NEC - MVV Maastricht kijken NEC - MVV Maastricht kijken Live NEC - MVV Maastricht stream NEC - MVV Maastricht Fox Sports Nabeschouwing NEC - MVV Maastricht Uitslag NEC - MVV Maastricht Statistieken NEC - MVV Maastricht Eerste Divisie 2018/2019 NEC - MVV Maastricht wedden NEC - MVV Maastricht gokken NEC - MVV Maastricht Unibet