Nabeschouwing NEC - Roda JC (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 8 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 8 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Roda JC (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Bruijn, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name NEC dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - Roda JC
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
121
109
Gevaarlijke aanvallen
103
76
Corners
5
2
Wissels
1
2
LIVE NEC - Roda JC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt NEC Doelpunt J. Bruijn met assist van R. Wolters NEC 1-0
33' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. van den Berg NEC
40' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
57' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Wolters NEC
72' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Souren Roda JC Kerkrade
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Tjong Jap voor L. Milts Roda JC Kerkrade
77' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvída NEC
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Väyrynen voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
83' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Keulen Roda JC Kerkrade
86' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor R. Wolters NEC
92' Gele kaart NEC Gele kaart voor L. Labylle NEC
Opstellingen NEC - Roda JC
De opstellingen van NEC en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - Roda JC

NEC en Roda JC treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en Roda JC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Roda JC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 13e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
NEC - Roda JC Opstelling NEC Opstelling Roda JC Live NEC - Roda JC Live NEC - Roda JC kijken NEC - Roda JC kijken Live NEC - Roda JC stream NEC - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing NEC - Roda JC Uitslag NEC - Roda JC Statistieken NEC - Roda JC Eerste Divisie 2018/2019 NEC - Roda JC wedden NEC - Roda JC gokken NEC - Roda JC Unibet