Nabeschouwing NEC - Telstar (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Telstar (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen NEC en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van K. Groot zette NEC op een 1-0 voorsprong in de 9e minuut van de wedstrijd. Telstar kwam na 32 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Najah, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken NEC - Telstar
Goals
1
1
Balbezit
74%
26%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
2
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
81
36
Gevaarlijke aanvallen
63
23
Corners
13
0
Wissels
2
1
LIVE NEC - Telstar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Eigen doelpunt NEC Eigen doelpunt K. Groot NEC 1-0
32' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Najah Telstar 1-1
35' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvída NEC
36' Gele kaart Telstar Gele kaart voor M. Springer Telstar
73' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor M. Dijkstra NEC
76' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor S. Sno Telstar
80' Wissel NEC Wissel M. El Haddouti voor J. Okita NEC
85' Gele kaart NEC Gele kaart voor O. ter Haar Romeny NEC
Opstellingen NEC - Telstar
De opstellingen van NEC en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Telstar
# Speler Pos.
25 Sven van der Maaten K
14 Danny van Haaren M
7 Dylan Mertens M
18 Darren Rosheuvel M
29 Sven van Doorm M
Voorbeschouwing NEC - Telstar

NEC en Telstar treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 15e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
NEC - Telstar Opstelling NEC Opstelling Telstar Live NEC - Telstar Live NEC - Telstar kijken NEC - Telstar kijken Live NEC - Telstar stream NEC - Telstar Fox Sports Nabeschouwing NEC - Telstar Uitslag NEC - Telstar Statistieken NEC - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 NEC - Telstar wedden NEC - Telstar gokken NEC - Telstar Unibet