Nabeschouwing NEC - TOP Oss (1-5) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt NEC het vrijdag 26 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - TOP Oss (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 1-5 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door B. Smeets, waarmee TOP Oss met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Dijkstra zorgde ervoor dat TOP Oss op 0-2 kwam te staan in de 46e minuut. In de 55e minuut volgde een derde treffer van TOP Oss, waarmee R. Stuij van den Herik zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam TOP Oss geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van H. Dogan. De 0-5 voor TOP Oss volgde even later in de 82e minuut nadat B. Smeets namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van NEC speler S. Braken, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeroen Manschot en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van TOP Oss.

LIVE NEC - TOP Oss 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt TOP Oss Doelpunt B. Smeets met assist van D. van der Sluys TOP Oss 0-1
39' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor D. van der Sluys TOP Oss
46' Wissel NEC Wissel F. Sturing voor L. Labylle NEC
46' Wissel NEC Wissel J. van den Berg voor O. ter Haar Romeny NEC
46' Eigen doelpunt TOP Oss Eigen doelpunt M. Dijkstra TOP Oss 0-2
53' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Okita NEC
55' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuij van den Herik TOP Oss 0-3
60' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan TOP Oss 0-4
60' Wissel NEC Wissel B. Darri voor G. Joppen NEC
70' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. van den Berg NEC
82' Doelpunt TOP Oss Doelpunt B. Smeets TOP Oss 0-5
84' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken NEC 1-5
85' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor R. Oratmangoen TOP Oss
87' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor D. van der Sluys TOP Oss
89' Wissel TOP Oss Wissel H. Asmelash voor B. Smeets TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - TOP Oss
Opstellingen NEC - TOP Oss
De opstellingen van NEC en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - TOP Oss

NEC en TOP Oss treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NEC 3
Winst TOP Oss 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 6e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 9e plaats.