Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt SC Cambuur het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door S. Meijer, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Almere City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Almere City
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
147
112
Gevaarlijke aanvallen
109
58
Corners
13
5
Wissels
3
3
LIVE SC Cambuur - Almere City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. Jansen SC Cambuur
64' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Meijer met assist van R. Balker Almere City 0-1
71' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor A. Cigaņiks SC Cambuur
71' Wissel SC Cambuur Wissel N. Robertha voor A. Bangura SC Cambuur
79' Wissel SC Cambuur Wissel K. Luckassen voor S. Meijer SC Cambuur
80' Wissel Almere City Wissel J. Hoefdraad voor J. Efmorfidis Almere City
80' Wissel Almere City Wissel M. Jones voor K. Jansen Almere City
93' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor I. Alhaft Almere City
Opstellingen SC Cambuur - Almere City
De opstellingen van SC Cambuur en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - Almere City

SC Cambuur en Almere City treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en Almere City elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 0
Winst Almere City 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 9e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
SC Cambuur - Almere City Opstelling SC Cambuur Opstelling Almere City Live SC Cambuur - Almere City Live SC Cambuur - Almere City kijken SC Cambuur - Almere City kijken Live SC Cambuur - Almere City stream SC Cambuur - Almere City Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City Uitslag SC Cambuur - Almere City Statistieken SC Cambuur - Almere City Eerste Divisie 2018/2019 SC Cambuur - Almere City wedden SC Cambuur - Almere City gokken SC Cambuur - Almere City Unibet