Nabeschouwing SC Cambuur - FC Twente (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 14 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt SC Cambuur het vrijdag 14 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - FC Twente (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Aitor Cantalapiedra, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Twente uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - FC Twente
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
143
131
Gevaarlijke aanvallen
84
80
Corners
9
4
Wissels
2
3
LIVE SC Cambuur - FC Twente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor R. Zekhnini FC Twente
61' Doelpunt FC Twente Doelpunt Aitor Cantalapiedra met assist van Javier Espinosa FC Twente 0-1
68' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor N. van den Beemt SC Cambuur
85' Wissel SC Cambuur Wissel T. Conraad voor K. Schindler SC Cambuur
86' Wissel FC Twente Wissel D. George voor T. Boere FC Twente
89' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor X. Schenk FC Twente
92' Wissel FC Twente Wissel T. Hölscher voor Javier Espinosa FC Twente
Opstellingen SC Cambuur - FC Twente
De opstellingen van SC Cambuur en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - FC Twente

SC Cambuur en FC Twente treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 11e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Cambuur - FC Twente Opstelling SC Cambuur Opstelling FC Twente Live SC Cambuur - FC Twente Live SC Cambuur - FC Twente kijken SC Cambuur - FC Twente kijken Live SC Cambuur - FC Twente stream SC Cambuur - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - FC Twente Uitslag SC Cambuur - FC Twente Statistieken SC Cambuur - FC Twente Eerste Divisie 2018/2019 SC Cambuur - FC Twente wedden SC Cambuur - FC Twente gokken SC Cambuur - FC Twente Unibet