Nabeschouwing Sparta Rotterdam - MVV Maastricht (2-0) || Eerste Divisie

Maandag 1 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Sparta Rotterdam het maandag 1 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - MVV Maastricht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Sparta Rotterdam en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door R. Ache, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Sparta Rotterdam vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Veldwijk op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - MVV Maastricht
Goals
2
0
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
21
5
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
146
92
Gevaarlijke aanvallen
106
41
Corners
5
3
Wissels
1
3
LIVE Sparta Rotterdam - MVV Maastricht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel MVV Maastricht Wissel X. Mbuyamba voor K. Kostons MVV Maastricht
47' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Ache Sparta Rotterdam 1-0
50' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van L. Duarte Sparta Rotterdam 2-0
60' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Harroui voor A. Auassar Sparta Rotterdam
65' Wissel MVV Maastricht Wissel Asumah voor J. Croux MVV Maastricht
66' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Houben voor J. Schroijen MVV Maastricht
86' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Deom voor Sparta Rotterdam
86' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor J. Deom MVV Maastricht
89' Wissel Sparta Rotterdam Wissel B. van Hoeven voor R. Ache Sparta Rotterdam
Opstellingen Sparta Rotterdam - MVV Maastricht
De opstellingen van Sparta Rotterdam en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
1 Roy Kortsmit K
3 Bart Vriends V
2 Fankaty Dabo V
4 Dirk Abels V
5 Lassana Faye V
6 Adil Auassar M
8 Laros Duarte M
7 Deroy Duarte M
9 Lars Veldwijk A
10 Mohamed Rayhi A
11 Ragnar Ache A
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - MVV Maastricht

Sparta Rotterdam en MVV Maastricht treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Rotterdam en MVV Maastricht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 0
Winst MVV Maastricht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 2e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling MVV Maastricht Live Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Live Sparta Rotterdam - MVV Maastricht kijken Sparta Rotterdam - MVV Maastricht kijken Live Sparta Rotterdam - MVV Maastricht stream Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Uitslag Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Statistieken Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Eerste Divisie 2018/2019 Sparta Rotterdam - MVV Maastricht wedden Sparta Rotterdam - MVV Maastricht gokken Sparta Rotterdam - MVV Maastricht Unibet