Nabeschouwing Telstar - FC Eindhoven (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Eindhoven (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Telstar en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. Elisha, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. Telstar kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Korpershoek, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Telstar - FC Eindhoven
Goals
1
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
2
4
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
42
42
Gevaarlijke aanvallen
25
25
Corners
1
1
LIVE Telstar - FC Eindhoven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Idzes FC Eindhoven
31' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 0-1
46' Doelpunt Telstar Doelpunt F. Korpershoek met assist van A. Mendes Moreira Telstar 1-1
61' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor A. Mendes Moreira Telstar
61' Wissel Telstar Wissel J. van Heertum voor S. Lynen Telstar
78' Wissel Telstar Wissel Elso Brito voor S. Sno Telstar
83' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Cicilia voor A. Daniels FC Eindhoven
Opstellingen Telstar - FC Eindhoven
De opstellingen van Telstar en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - FC Eindhoven

Telstar en FC Eindhoven treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en FC Eindhoven elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst FC Eindhoven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 16e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Telstar - FC Eindhoven Opstelling Telstar Opstelling FC Eindhoven Live Telstar - FC Eindhoven Live Telstar - FC Eindhoven kijken Telstar - FC Eindhoven kijken Live Telstar - FC Eindhoven stream Telstar - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing Telstar - FC Eindhoven Uitslag Telstar - FC Eindhoven Statistieken Telstar - FC Eindhoven Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - FC Eindhoven wedden Telstar - FC Eindhoven gokken Telstar - FC Eindhoven Unibet