Nabeschouwing Telstar - Jong Ajax (0-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong Ajax (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 0-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door L. Traore, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Jong Ajax opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Danilo die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Jong Ajax.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Jong Ajax.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Jong Ajax
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
137
175
Gevaarlijke aanvallen
69
104
Corners
2
9
Wissels
3
2
LIVE Telstar - Jong Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. de Wit Jong Ajax
54' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Lynen Telstar
56' Wissel Telstar Wissel A. Mendes Moreira voor K. Rossi Telstar
64' Wissel Jong Ajax Wissel N. Lang voor V. Jensen Jong Ajax
74' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Traore met assist van D. de Wit Jong Ajax 0-1
77' Wissel Telstar Wissel K. Groot voor S. Sno Telstar
83' Wissel Jong Ajax Wissel Danilo voor N. Kühn Jong Ajax
86' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo Jong Ajax 0-2
90' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor S. Lynen Telstar
Opstellingen Telstar - Jong Ajax
De opstellingen van Telstar en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Jong Ajax

Telstar en Jong Ajax treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 16e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Telstar - Jong Ajax Opstelling Telstar Opstelling Jong Ajax Live Telstar - Jong Ajax Live Telstar - Jong Ajax kijken Telstar - Jong Ajax kijken Live Telstar - Jong Ajax stream Telstar - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Jong Ajax Uitslag Telstar - Jong Ajax Statistieken Telstar - Jong Ajax Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - Jong Ajax wedden Telstar - Jong Ajax gokken Telstar - Jong Ajax Unibet