Nabeschouwing Telstar - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door T. Ondaan, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Evian Cantineau, waardoor Telstar de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Jong AZ
Goals
1
0
Gele kaarten
1
0
Gevaarlijke aanvallen
32
28
Corners
1
1
LIVE Telstar - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Mendes Moreira Telstar
53' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor J. Jacobs Jong AZ
61' Wissel Telstar Wissel K. Rossi voor A. Mendes Moreira Telstar
73' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Kramer Jong AZ
82' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan Telstar 1-0
83' Wissel Jong AZ Wissel D. Kunst voor J. Helmer Jong AZ
88' Wissel Jong AZ Wissel M. Hoedemakers voor M. Savastano Jong AZ
88' Wissel Telstar Wissel J. van Heertum voor M. Springer Telstar
92' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor P. Koopmeiners Jong AZ
Opstellingen Telstar - Jong AZ
De opstellingen van Telstar en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Jong AZ

Telstar en Jong AZ treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 16e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Telstar - Jong AZ Opstelling Telstar Opstelling Jong AZ Live Telstar - Jong AZ Live Telstar - Jong AZ kijken Telstar - Jong AZ kijken Live Telstar - Jong AZ stream Telstar - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Jong AZ Uitslag Telstar - Jong AZ Statistieken Telstar - Jong AZ Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - Jong AZ wedden Telstar - Jong AZ gokken Telstar - Jong AZ Unibet