Nabeschouwing Telstar - Jong PSV (2-4) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 14 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het vrijdag 14 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong PSV (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 2-4 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Verreth, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Teze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Telstar de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Lynen.

T. Ondaan zette Telstar even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Edgar Bijl toegekende penalty wist te benutten. Jong PSV leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 88 minuten op voorsprong na een goal van M. Frey: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van Jong PSV speler R. Lundqvist, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edgar Bijl bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE Telstar - Jong PSV 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Verreth Jong PSV 0-1
15' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Piroe Jong PSV
22' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Teze met assist van Z. Aboukhlal Jong PSV 0-2
34' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Lynen Telstar 1-2
53' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
57' Penalty Telstar Penalty T. Ondaan Telstar 2-2
59' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor D. Mertens Telstar
65' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor J. Piroe Jong PSV
80' Wissel Telstar Wissel S. van Doorm voor D. van Haaren Telstar
82' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor Z. Aboukhlal Jong PSV
88' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Frey Jong PSV 2-3
90' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Lundqvist Jong PSV 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong PSV
Opstellingen Telstar - Jong PSV
De opstellingen van Telstar en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Jong PSV

Telstar en Jong PSV treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 6 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 4 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Telstar. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 0
Winst Jong PSV 4
Gelijkspel 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 13e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 8e plaats.