Nabeschouwing Telstar - Roda JC (4-0) || Eerste Divisie

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Roda JC (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 4-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door T. Ondaan, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lynen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut moest Roda JC Kerkrade verder met een man minder nadat H. Dijkhuizen een rode kaart had gekregen.

In de 63e minuut volgde een derde treffer van Telstar, waarmee T. van Huizen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Telstar geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Ondaan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Telstar.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Roda JC
Goals
4
0
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
3
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
118
88
Gevaarlijke aanvallen
102
36
Corners
7
1
Wissels
3
3
LIVE Telstar - Roda JC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan met assist van S. van Doorm Telstar 1-0
43' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. van Eijma voor L. Milts Roda JC Kerkrade
45' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
54' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Lynen met assist van A. Mendes Moreira Telstar 2-0
58' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
61' Rode kaart Roda JC Kerkrade Rode kaart voor H. Dijkhuizen Roda JC Kerkrade
63' Doelpunt Telstar Doelpunt T. van Huizen met assist van T. Ondaan Telstar 3-0
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel P. Schlösser voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
68' Wissel Telstar Wissel D. van Iperen voor A. Najah Telstar
72' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan Telstar 4-0
72' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor Rodny Lopes Cabral Telstar
84' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor M. Springer Telstar
Opstellingen Telstar - Roda JC
De opstellingen van Telstar en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Roda JC

Telstar en Roda JC treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Roda JC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst Roda JC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 15e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Telstar - Roda JC Opstelling Telstar Opstelling Roda JC Live Telstar - Roda JC Live Telstar - Roda JC kijken Telstar - Roda JC kijken Live Telstar - Roda JC stream Telstar - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Roda JC Uitslag Telstar - Roda JC Statistieken Telstar - Roda JC Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - Roda JC wedden Telstar - Roda JC gokken Telstar - Roda JC Unibet