Nabeschouwing Telstar - SC Cambuur (4-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 5 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 5 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - SC Cambuur (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 4-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. T. Ondaan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Telstar vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Telstar vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. van Doorm op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Telstar, waarmee F. Korpershoek zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Telstar geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Lopes Cabral. Na 57 minuten wist SC Cambuur eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van S. Hendriks bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van SC Cambuur speler M. Steenvoorden, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Telstar.

Wedstrijdstatistieken Telstar - SC Cambuur
Goals
4
2
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
118
134
Gevaarlijke aanvallen
59
85
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Telstar - SC Cambuur 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Penalty Telstar Penalty T. Ondaan Telstar 1-0
9' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. van Huizen Telstar
20' Doelpunt Telstar Doelpunt S. van Doorm met assist van M. Springer Telstar 2-0
35' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. van Wermeskerken SC Cambuur
41' Doelpunt Telstar Doelpunt F. Korpershoek Telstar 3-0
43' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Mbende SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel K. van Kippersluis voor D. Sambissa SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor M. Mbende SC Cambuur
53' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Lopes Cabral Telstar 4-0
57' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks met assist van K. van Kippersluis SC Cambuur 4-1
63' Wissel Telstar Wissel J. van Heertum voor S. van Doorm Telstar
73' Wissel Telstar Wissel K. Rossi voor A. Mendes Moreira Telstar
76' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor R. Maulun SC Cambuur
82' Wissel Telstar Wissel D. Mertens voor S. Lynen Telstar
83' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
87' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Steenvoorden SC Cambuur 4-2
Opstellingen Telstar - SC Cambuur
De opstellingen van Telstar en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - SC Cambuur

Telstar en SC Cambuur treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 15e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Telstar - SC Cambuur Opstelling Telstar Opstelling SC Cambuur Live Telstar - SC Cambuur Live Telstar - SC Cambuur kijken Telstar - SC Cambuur kijken Live Telstar - SC Cambuur stream Telstar - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing Telstar - SC Cambuur Uitslag Telstar - SC Cambuur Statistieken Telstar - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - SC Cambuur wedden Telstar - SC Cambuur gokken Telstar - SC Cambuur Unibet