Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 2 november 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt TOP Oss het vrijdag 2 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door H. Dogan, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. TOP Oss vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Oratmangoen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van TOP Oss.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - FC Eindhoven
Goals
2
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
3
2
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
21
23
Gevaarlijke aanvallen
13
17
Corners
6
5
Wissels
2
3
LIVE TOP Oss - FC Eindhoven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Janssen FC Eindhoven
24' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Ekangamene FC Eindhoven
35' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. Essikal FC Eindhoven
41' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van D. van der Sluys TOP Oss 1-0
44' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Oratmangoen TOP Oss 2-0
46' Wissel FC Eindhoven Wissel Marcelo Lopes voor C. Ekangamene FC Eindhoven
53' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Bourard voor A. Carlone FC Eindhoven
57' Wissel TOP Oss Wissel F. de Regt voor L. Piqué TOP Oss
80' Wissel TOP Oss Wissel P. NKoyi voor D. Ladan TOP Oss
90' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor J. Idzes FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Eindhoven
Opstellingen TOP Oss - FC Eindhoven
De opstellingen van TOP Oss en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven

TOP Oss en FC Eindhoven treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 10
Winst FC Eindhoven 9
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 6e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
TOP Oss - FC Eindhoven Opstelling TOP Oss Opstelling FC Eindhoven Live TOP Oss - FC Eindhoven Live TOP Oss - FC Eindhoven kijken TOP Oss - FC Eindhoven kijken Live TOP Oss - FC Eindhoven stream TOP Oss - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven Uitslag TOP Oss - FC Eindhoven Statistieken TOP Oss - FC Eindhoven Eerste Divisie 2018/2019 TOP Oss - FC Eindhoven wedden TOP Oss - FC Eindhoven gokken TOP Oss - FC Eindhoven Unibet