Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt TOP Oss het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Verheydt in de 43e minuut, waardoor Go Ahead Eagles met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het H. Dogan die TOP Oss op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor TOP Oss uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE TOP Oss - Go Ahead Eagles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
64' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Nieveld TOP Oss
67' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van R. Oratmangoen TOP Oss 1-0
69' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor N. Fleuren TOP Oss
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor G. Büttner Go Ahead Eagles
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Wakana voor O. Džepar Go Ahead Eagles
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. van Moorsel voor G. Agbaljan Go Ahead Eagles
92' Wissel TOP Oss Wissel F. de Regt voor H. Dogan TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Go Ahead Eagles
Opstellingen TOP Oss - Go Ahead Eagles
De opstellingen van TOP Oss en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles

TOP Oss en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 23 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 10 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor TOP Oss. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 5
Winst Go Ahead Eagles 10
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 8e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 3e plaats.