Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 5 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt TOP Oss het vrijdag 5 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door H. Dogan, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Jong Utrecht kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. El Azrak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette D. Ladan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - Jong Utrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van B. Smeets TOP Oss 1-0
55' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Nieveld TOP Oss
64' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Kaak TOP Oss
65' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor J. Hilterman Jong Utrecht
69' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt R. El Azrak Jong Utrecht 1-1
71' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor R. Oratmangoen TOP Oss
77' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Yaakoubi voor G. Culhaci Jong Utrecht
82' Doelpunt TOP Oss Doelpunt D. Ladan met assist van B. Smeets TOP Oss 2-1
85' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Arweiler voor O. Boussaid Jong Utrecht
88' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Asmelash TOP Oss
90' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor B. Smeets TOP Oss
91' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor S. Mokono Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Utrecht
Opstellingen TOP Oss - Jong Utrecht
De opstellingen van TOP Oss en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht

TOP Oss en Jong Utrecht treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 19 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 3
Winst Jong Utrecht 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 8e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 16e plaats.