Nabeschouwing TOP Oss - NEC (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 25 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 25 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - NEC (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen TOP Oss en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Oratmangoen, waarmee FC Oss met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat NEC het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk F. Druijf die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - NEC
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
23
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
56
93
Gevaarlijke aanvallen
36
67
Corners
3
8
Wissels
2
3
LIVE TOP Oss - NEC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt FC Oss Doelpunt R. Oratmangoen met assist van H. Dogan FC Oss 1-0
53' Gele kaart FC Oss Gele kaart voor P. Rommens FC Oss
55' Wissel NEC Wissel P. Sabak voor M. Dijkstra NEC
77' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor L. Labylle NEC
82' Doelpunt NEC Doelpunt F. Druijf met assist van P. Sabak NEC 1-1
82' Wissel NEC Wissel M. El Haddouti voor J. Okita NEC
87' Wissel FC Oss Wissel O. Rommens voor H. Dogan FC Oss
88' Wissel FC Oss Wissel K. van der Biezen voor B. Smeets FC Oss
92' Gele kaart FC Oss Gele kaart voor R. Oratmangoen FC Oss
Opstellingen TOP Oss - NEC
De opstellingen van TOP Oss en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - NEC

TOP Oss en NEC treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en NEC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
TOP Oss - NEC Opstelling TOP Oss Opstelling NEC Live TOP Oss - NEC Live TOP Oss - NEC kijken TOP Oss - NEC kijken Live TOP Oss - NEC stream TOP Oss - NEC Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - NEC Uitslag TOP Oss - NEC Statistieken TOP Oss - NEC Eerste Divisie 2018/2019 TOP Oss - NEC wedden TOP Oss - NEC gokken TOP Oss - NEC Unibet