Nabeschouwing Almere City - Jong AZ (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Almere City het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere.

Via de Almere City - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Jong AZ (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 2-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door N. Venema, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Jong AZ kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Oosting, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette S. Harrison zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Hensgens, waardoor Almere City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Jong AZ
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
19
11
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
158
118
Gevaarlijke aanvallen
102
69
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Almere City - Jong AZ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Almere City Doelpunt N. Venema met assist van T. Hunte Almere City 1-0
42' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Oosting met assist van M. Taabouni Jong AZ 1-1
48' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Harrison met assist van T. Hunte Almere City 2-1
59' Wissel Jong AZ Wissel F. Correia voor J. Church Jong AZ
66' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor T. Reijnders Jong AZ
66' Wissel Almere City Wissel N. van Hilten voor B. van Vlerken Almere City
72' Wissel Jong AZ Wissel K. Lont voor D. Kunst Jong AZ
76' Wissel Almere City Wissel D. Blackson voor D. Koppers Almere City
82' Wissel Jong AZ Wissel R. van der Wacht voor M. Taabouni Jong AZ
84' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor M. Kaandorp Almere City
Opstellingen Almere City - Jong AZ
De opstellingen van Almere City en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
22 Joshua Smits K
15 Dico Koppers V
2 Bram van Vlerken V
14 Damon Mirani V
4 Radinio Balker V
27 Youri Loen M
17 Anwar Bensabouh A
19 Torino Hunte A
28 Shayon Harrison A
25 Nick Venema A
24 Mees Kaandorp A
Voorbeschouwing Almere City - Jong AZ

Almere City en Jong AZ treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 0
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 12e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Almere City - Jong AZ Opstelling Almere City Opstelling Jong AZ Live Almere City - Jong AZ Live Almere City - Jong AZ kijken Almere City - Jong AZ kijken Live Almere City - Jong AZ stream Almere City - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing Almere City - Jong AZ Uitslag Almere City - Jong AZ Statistieken Almere City - Jong AZ Eerste Divisie 2019/2020 Almere City - Jong AZ wedden Almere City - Jong AZ gokken Almere City - Jong AZ Unibet