LIVE De Graafschap - MVV Maastricht (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 24 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 24 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst MVV Maastricht
1.33x inzet 5.25x inzet 7.5x inzet
LIVE De Graafschap - MVV Maastricht 0-0

Vanaf vrijdag 24 januari 2020 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - MVV Maastricht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 4 uur, 11 minuten en 47 seconden.

Opstellingen De Graafschap - MVV Maastricht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - MVV Maastricht

De Graafschap en MVV Maastricht treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en MVV Maastricht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst MVV Maastricht 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
De Graafschap - MVV Maastricht Opstelling De Graafschap Opstelling MVV Maastricht Live De Graafschap - MVV Maastricht Live De Graafschap - MVV Maastricht kijken De Graafschap - MVV Maastricht kijken Live De Graafschap - MVV Maastricht stream De Graafschap - MVV Maastricht Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - MVV Maastricht Uitslag De Graafschap - MVV Maastricht Statistieken De Graafschap - MVV Maastricht Eerste Divisie 2019/2020 De Graafschap - MVV Maastricht wedden De Graafschap - MVV Maastricht gokken De Graafschap - MVV Maastricht Unibet