Nabeschouwing FC Den Bosch - Go Ahead Eagles (2-3) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Den Bosch het zondag 19 januari 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Go Ahead Eagles (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Felida, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Bouyaghlafen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut wist Go Ahead Eagles de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Berden.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. van der Venne de 2-2 maakte voor Go Ahead Eagles. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Go Ahead Eagles dat in de 70e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Corboz de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE FC Den Bosch - Go Ahead Eagles 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt K. Felida met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 1-0
24' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt O. Bouyaghlafen met assist van L. Brouwers FC Den Bosch 2-0
26' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Berden Go Ahead Eagles 2-1
50' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van M. Corboz Go Ahead Eagles 2-2
62' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Winden voor A. Dkidak FC Den Bosch
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor M. Berden Go Ahead Eagles
70' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Corboz met assist van A. Edqvist Go Ahead Eagles 2-3
72' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Van Moorsel voor D. Lambert FC Den Bosch
83' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor E. Brito Go Ahead Eagles
83' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Miedema voor R. Mulders FC Den Bosch
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel D. van Iperen voor E. Lieftink Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Den Bosch - Go Ahead Eagles
De opstellingen van FC Den Bosch en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.