Nabeschouwing FC Dordrecht - SC Cambuur (2-4) || Eerste Divisie

Vrijdag 6 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het vrijdag 6 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - SC Cambuur (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 2-4 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door R. Maulun, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Marques in de 24e minuut zorgde er even later voor dat FC Dordrecht weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 29e minuut zette M. Hoedemakers zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Cambuur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor SC Cambuur vergroot nadat K. van der Kaap de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 43e minuut nadat R. Maulun namens SC Cambuur de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van FC Dordrecht speler S. Gronsveld, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij bij een 2-4 eindstand in het voordeel van SC Cambuur.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - SC Cambuur
Goals
2
4
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
8
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
113
166
Gevaarlijke aanvallen
53
84
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE FC Dordrecht - SC Cambuur 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Maulun SC Cambuur 0-1
23' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Sambissa SC Cambuur
24' Penalty FC Dordrecht Penalty P. Marques FC Dordrecht 1-1
29' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hoedemakers met assist van D. Schmidt SC Cambuur 1-2
39' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van der Kaap SC Cambuur 1-3
43' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Maulun met assist van J. Jacobs SC Cambuur 1-4
66' Wissel SC Cambuur Wissel S. Akoy voor R. Maulun SC Cambuur
68' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Kok voor D. Green FC Dordrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor P. Marques FC Dordrecht
76' Wissel FC Dordrecht Wissel Q. Hogesteger voor A. Achahbar FC Dordrecht
77' Wissel SC Cambuur Wissel R. Oratmangoen voor J. Jacobs SC Cambuur
82' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. Ormonde-Ottewill FC Dordrecht
82' Wissel SC Cambuur Wissel D. Ladan voor R. Muhren SC Cambuur
89' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Gronsveld met assist van J. Wehrmann FC Dordrecht 2-4
Opstellingen FC Dordrecht - SC Cambuur
De opstellingen van FC Dordrecht en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Cambuur
# Speler Pos.
12 Pieter Bos K
23 Peter van der Vlag K
37 Finn Berk V
3 Calvin Mac-Intosch V
17 Daniel Bouman M
18 Stanley Akoy M
22 Delano Ladan A
26 Ragnar Oratmangoen A
16 Alex Bangura A
Voorbeschouwing FC Dordrecht - SC Cambuur

FC Dordrecht en SC Cambuur treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 20e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
FC Dordrecht - SC Cambuur Opstelling FC Dordrecht Opstelling SC Cambuur Live FC Dordrecht - SC Cambuur Live FC Dordrecht - SC Cambuur kijken FC Dordrecht - SC Cambuur kijken Live FC Dordrecht - SC Cambuur stream FC Dordrecht - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - SC Cambuur Uitslag FC Dordrecht - SC Cambuur Statistieken FC Dordrecht - SC Cambuur Eerste Divisie 2019/2020 FC Dordrecht - SC Cambuur wedden FC Dordrecht - SC Cambuur gokken FC Dordrecht - SC Cambuur Unibet