Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles (2-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 28 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 28 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles (2-2)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Antonucci, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Rabillard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette A. Rabillard zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. El Kadiri de 2-2 maakte voor FC Volendam.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Volendam - Go Ahead Eagles 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Volendam Doelpunt F. Antonucci met assist van Plat FC Volendam 1-0
26' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard met assist van J. Navratil Go Ahead Eagles 1-1
28' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard Go Ahead Eagles 1-2
46' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor J. Vlak FC Volendam
50' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Mertens Go Ahead Eagles
56' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor N. Doodeman FC Volendam
58' Doelpunt FC Volendam Doelpunt I. El Kadiri met assist van B. Deul FC Volendam 2-2
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor M. Berden Go Ahead Eagles
77' Wissel FC Volendam Wissel J. Duin voor D. J. Murkin FC Volendam
83' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Kaars FC Volendam
92' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Beukema Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Volendam - Go Ahead Eagles
De opstellingen van FC Volendam en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.