Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 6 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 6 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door E. Lieftink, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Sidibe, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jong PSV
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
4
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
122
84
Gevaarlijke aanvallen
89
38
Corners
12
4
Wissels
2
3
LIVE Go Ahead Eagles - Jong PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor M. Berden Go Ahead Eagles
69' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt E. Lieftink met assist van M. Corboz Go Ahead Eagles 1-0
72' Doelpunt Jong PSV Doelpunt S. Sidibe Jong PSV 1-1
72' Wissel Jong PSV Wissel R. Zeegers voor T. Daverveld Jong PSV
77' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Beukema Go Ahead Eagles
80' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor R. Ledezma Jong PSV
81' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Ngonge Jong PSV
84' Wissel Jong PSV Wissel R. Lauwers voor S. Sidibe Jong PSV
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
96' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Soulas Jong PSV
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong PSV
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
18 Lars Jansen K
20 Jay Gorter K
3 Gino Bosz V
19 Joran Swart V
15 Nicolas Abdat V
17 Julius Bliek V
25 Boyd Lucassen V
11 Adrian Edqvist M
10 Alexander Bannink M
35 Zakaria Eddahchouri M
26 Maarten Pouwels A
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV

Go Ahead Eagles en Jong PSV treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst Jong PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 7e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Go Ahead Eagles - Jong PSV Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling Jong PSV Live Go Ahead Eagles - Jong PSV Live Go Ahead Eagles - Jong PSV kijken Go Ahead Eagles - Jong PSV kijken Live Go Ahead Eagles - Jong PSV stream Go Ahead Eagles - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV Uitslag Go Ahead Eagles - Jong PSV Statistieken Go Ahead Eagles - Jong PSV Eerste Divisie 2019/2020 Go Ahead Eagles - Jong PSV wedden Go Ahead Eagles - Jong PSV gokken Go Ahead Eagles - Jong PSV Unibet