Nabeschouwing Go Ahead Eagles - MVV Maastricht (3-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 9 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 9 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - MVV Maastricht (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 3-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door A. van den Hurk, waarmee MVV Maastricht met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Navratil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette A. Rabillard zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Go Ahead Eagles vergroot nadat A. Rabillard de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk MVV Maastricht dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. van den Hurk de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Dieperink en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - MVV Maastricht 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van K. Kostons MVV Maastricht 0-1
26' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Navratil Go Ahead Eagles 1-1
41' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard met assist van R. van der Venne Go Ahead Eagles 2-1
54' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard Go Ahead Eagles 3-1
74' Wissel MVV Maastricht Wissel G. Vlijter voor M. Shermaine MVV Maastricht
75' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van J. Holtby MVV Maastricht 3-2
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Z. Eddahchouri voor A. Bannink Go Ahead Eagles
81' Wissel MVV Maastricht Wissel N. Everaers voor J. Deom MVV Maastricht
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor J. Navratil Go Ahead Eagles
88' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
91' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor S. Martina MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - MVV Maastricht
Opstellingen Go Ahead Eagles - MVV Maastricht
De opstellingen van Go Ahead Eagles en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.