Nabeschouwing Helmond Sport - De Graafschap (1-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Helmond Sport het vrijdag 8 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - De Graafschap (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Seuntjens, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap kreeg via M. Hamdaoui in de 65e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Clay Ruperti de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Swinnen namens Helmond Sport in de 85e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Van Heertum namens De Graafschap in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor De Graafschap dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - De Graafschap
Goals
1
2
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
20
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
82
103
Gevaarlijke aanvallen
55
86
Corners
2
9
Wissels
2
3
LIVE Helmond Sport - De Graafschap 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt De Graafschap Doelpunt R. Seuntjens met assist van M. Hamdaoui De Graafschap 0-1
65' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
65' Penalty gemist De Graafschap Penalty gemist M. Hamdaoui De Graafschap
77' Wissel De Graafschap Wissel J. Van Heertum voor D. van Mieghem De Graafschap
79' Wissel Helmond Sport Wissel D. Ibrahim voor S. Vereijken Helmond Sport
82' Wissel De Graafschap Wissel S. Nijland voor M. Hamdaoui De Graafschap
83' Wissel Helmond Sport Wissel J. Verkennis voor J. Respen Helmond Sport
85' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt T. Swinnen met assist van J. Verkennis Helmond Sport 1-1
89' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Van Heertum met assist van L. Owusu De Graafschap 1-2
92' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor J. Vet De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - De Graafschap
Opstellingen Helmond Sport - De Graafschap
De opstellingen van Helmond Sport en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Helmond Sport
# Speler Pos.
1 Stijn van Gassel K
3 Ferry de Regt V
2 Guus Joppen V
16 Joeri Poelmans V
4 Nick de Louw V
20 Jeff Stans M
6 Tibeau Swinnen M
8 Orhan Džepar M
15 Sander Vereijken A
9 Givan Werkhoven A
17 Juul Respen A
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
22 Senne Vits K
12 Jeroen Verkennis V
5 Daan Klomp V
25 Kay van der Vorst M
23 Jeffrey Neral M
11 Bodi Brusselers M
24 Daan Ibrahim A
Voorbeschouwing Helmond Sport - De Graafschap

Helmond Sport en De Graafschap treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 23 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 8 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Helmond Sport. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 4
Winst De Graafschap 8
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 15e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Helmond Sport - De Graafschap Opstelling Helmond Sport Opstelling De Graafschap Live Helmond Sport - De Graafschap Live Helmond Sport - De Graafschap kijken Helmond Sport - De Graafschap kijken Live Helmond Sport - De Graafschap stream Helmond Sport - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - De Graafschap Uitslag Helmond Sport - De Graafschap Statistieken Helmond Sport - De Graafschap Eerste Divisie 2019/2020 Helmond Sport - De Graafschap wedden Helmond Sport - De Graafschap gokken Helmond Sport - De Graafschap Unibet