Nabeschouwing Helmond Sport - NEC (1-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 22 november 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Helmond Sport het vrijdag 22 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - NEC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en NEC is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door J. Okita, waarmee NEC met 0-1 de leiding nam. Helmond Sport kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Vereijken, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette T. Van de Looi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NEC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor NEC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - NEC
Goals
1
2
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
6
18
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
92
120
Gevaarlijke aanvallen
59
110
Corners
4
9
Wissels
3
2
LIVE Helmond Sport - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Wissel Helmond Sport Wissel B. Brusselers voor J. Poelmans Helmond Sport
58' Wissel NEC Wissel A. Musaba voor O. ter Haar Romeny NEC
60' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van B. van Rooij NEC 0-1
67' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvida NEC
67' Wissel Helmond Sport Wissel D. Koolhof voor J. Respen Helmond Sport
75' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Van de Looi NEC
77' Wissel Helmond Sport Wissel J. Verkennis voor J. Stans Helmond Sport
82' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Vereijken met assist van O. Dzepar Helmond Sport 1-1
87' Wissel NEC Wissel A. Sellouf voor J. van Landschoot NEC
91' Doelpunt NEC Doelpunt T. Van de Looi met assist van B. van Rooij NEC 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - NEC
Opstellingen Helmond Sport - NEC
De opstellingen van Helmond Sport en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Helmond Sport
# Speler Pos.
1 Stijn van Gassel K
3 Ferry de Regt V
2 Guus Joppen V
16 Joeri Poelmans V
4 Nick de Louw V
20 Jeff Stans M
6 Tibeau Swinnen M
8 Orhan Džepar M
15 Sander Vereijken A
9 Givan Werkhoven A
17 Juul Respen A
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
22 Senne Vits K
5 Daan Klomp V
12 Jeroen Verkennis V
11 Bodi Brusselers M
25 Kay van der Vorst M
10 Dean Koolhof M
23 Jeffrey Neral M
7 Robert Mutzers A
24 Daan Ibrahim A
Voorbeschouwing Helmond Sport - NEC

Helmond Sport en NEC treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 12 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 5 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Helmond Sport. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 0
Winst NEC 5
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 16e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Helmond Sport - NEC Opstelling Helmond Sport Opstelling NEC Live Helmond Sport - NEC Live Helmond Sport - NEC kijken Helmond Sport - NEC kijken Live Helmond Sport - NEC stream Helmond Sport - NEC Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - NEC Uitslag Helmond Sport - NEC Statistieken Helmond Sport - NEC Eerste Divisie 2019/2020 Helmond Sport - NEC wedden Helmond Sport - NEC gokken Helmond Sport - NEC Unibet