Nabeschouwing MVV Maastricht - NEC (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt MVV Maastricht het vrijdag 17 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - NEC (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen MVV Maastricht en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor NEC, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - NEC
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
1
0
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
87
112
Gevaarlijke aanvallen
45
87
Corners
4
13
Wissels
1
1
LIVE MVV Maastricht - NEC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
54' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor E. Mahmutovic MVV Maastricht
56' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
63' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor N. Bertrams MVV Maastricht
67' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Shermaine voor E. Mahmutovic MVV Maastricht
80' Wissel NEC Wissel D. Proper voor O. ter Haar Romeny NEC
85' Gele kaart NEC Gele kaart voor Z. Flemming NEC
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - NEC
Opstellingen MVV Maastricht - NEC
De opstellingen van MVV Maastricht en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NEC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fuat Usta
Wissels MVV Maastricht
# Speler Pos.
23 Gilles Deusings K
12 Lars van Meurs K
6 Facundo Bonifazi Castro V
21 Shermaine Martina V
35 Milo Delrock M
10 Urho Nissilä M
29 Thomas van Bommel M
32 Tim Zeegers M
Formatie 4-2-3-1
Coach François Gesthuizen
Wissels NEC
# Speler Pos.
29 Robin Roefs K
34 Terry Lartey Sanniez V
26 Cas Odenthal V
6 Tom van de Looi M
71 Dirk Proper M
20 Aymen Sellouf M
9 Etien Velikonja A
Voorbeschouwing MVV Maastricht - NEC

MVV Maastricht en NEC treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 25 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 4 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor MVV Maastricht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 2
Winst NEC 4
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 15e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 8e plaats.

Tags
MVV Maastricht - NEC Opstelling MVV Maastricht Opstelling NEC Live MVV Maastricht - NEC Live MVV Maastricht - NEC kijken MVV Maastricht - NEC kijken Live MVV Maastricht - NEC stream MVV Maastricht - NEC Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - NEC Uitslag MVV Maastricht - NEC Statistieken MVV Maastricht - NEC Eerste Divisie 2019/2020 MVV Maastricht - NEC wedden MVV Maastricht - NEC gokken MVV Maastricht - NEC Unibet