Nabeschouwing NEC - Helmond Sport (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt NEC het vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Helmond Sport (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Helmond Sport is geëindigd in een 2-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. van Landschoot, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Flemming op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor NEC.

LIVE NEC - Helmond Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel NEC Wissel J. Okita voor A. Musaba NEC
23' Wissel Helmond Sport Wissel J. Neral voor G. Joppen Helmond Sport
36' Doelpunt NEC Doelpunt J. van Landschoot met assist van B. Kuipers NEC 1-0
41' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor O. Dzepar Helmond Sport
51' Doelpunt NEC Doelpunt Z. Flemming met assist van B. van Rooij NEC 2-0
62' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor J. Respen Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel R. Mutzers voor D. Snepvangers Helmond Sport
80' Wissel NEC Wissel A. Sellouf voor O. ter Haar Romeny NEC
83' Wissel NEC Wissel E. Velikonja voor D. Proper NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Helmond Sport
Opstellingen NEC - Helmond Sport
De opstellingen van NEC en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.