Nabeschouwing Roda JC - Helmond Sport (4-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Zaterdag 12 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het zaterdag 12 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Helmond Sport (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en Helmond Sport is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Alberg, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Alberg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Roda JC Kerkrade, waarmee R. Alberg zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Roda JC Kerkrade in de 83e minuut, nadat J. Croux de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Roda JC.

LIVE Roda JC - Helmond Sport 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Alberg met assist van D. Werker Roda JC Kerkrade 1-0
36' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor O. Dzepar Helmond Sport
40' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Zwanen Helmond Sport
47' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor T. Durwael Roda JC Kerkrade
47' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Alberg Roda JC Kerkrade 2-0
49' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Alberg met assist van R. Roesch Roda JC Kerkrade 3-0
51' Wissel Helmond Sport Wissel G. Werkhoven voor B. Zwanen Helmond Sport
68' Wissel Helmond Sport Wissel D. Ibrahim voor J. Respen Helmond Sport
70' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor F. de Regt Helmond Sport
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Schutte voor P. Schlosser Roda JC Kerkrade
83' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Croux met assist van B. Simakala Roda JC Kerkrade 4-0
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Flapper voor T. Durwael Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Helmond Sport
Opstellingen Roda JC - Helmond Sport
De opstellingen van Roda JC en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.