Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 9 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 9 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Celik, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 48e minuut voor dat TOP Oss via P. Rommens op 2-0 kwam te staan. In de 84e minuut wist Jong Ajax de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Jensen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Jong Ajax kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edgar Bijl, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong Ajax
Goals
2
1
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
4
13
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
97
158
Gevaarlijke aanvallen
52
136
Corners
3
8
Wissels
2
3
LIVE TOP Oss - Jong Ajax 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt TOP Oss Doelpunt C. Celik met assist van E. Stroo TOP Oss 1-0
47' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Solomons Jong Ajax
48' Penalty TOP Oss Penalty P. Rommens TOP Oss 2-0
55' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor C. Celik TOP Oss
55' Wissel Jong Ajax Wissel V. Jensen voor K. Taylor Jong Ajax
58' Wissel Jong Ajax Wissel D. Pereira voor L. Traore Jong Ajax
63' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor E. Stroo TOP Oss
77' Wissel TOP Oss Wissel H. Asmelash voor C. Celik TOP Oss
80' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor P. Rommens TOP Oss
84' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen met assist van J. Ekkelenkamp Jong Ajax 2-1
85' Wissel Jong Ajax Wissel L. Thethani voor N. Kuhn Jong Ajax
Opstellingen TOP Oss - Jong Ajax
De opstellingen van TOP Oss en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Jong Ajax
# Speler Pos.
12 Issam El Maach K
16 Quinten Maduro M
17 Victor Jensen A
19 Leo Thethani A
18 Danilo Pereira da Silva A
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Ajax

TOP Oss en Jong Ajax treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - Jong Ajax Opstelling TOP Oss Opstelling Jong Ajax Live TOP Oss - Jong Ajax Live TOP Oss - Jong Ajax kijken TOP Oss - Jong Ajax kijken Live TOP Oss - Jong Ajax stream TOP Oss - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax Uitslag TOP Oss - Jong Ajax Statistieken TOP Oss - Jong Ajax Eerste Divisie 2019/2020 TOP Oss - Jong Ajax wedden TOP Oss - Jong Ajax gokken TOP Oss - Jong Ajax Unibet