In de Eerste Divisie neemt ADO Den Haag het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Hilterman, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Besuijen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette J. Hilterman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor FC Emmen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Emmen
Goals
1
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
70
78
Gevaarlijke aanvallen
27
30
Passes
388
444
Overtredingen
12
14
Buitenspel
2
2
Corners
4
4
Wissels
4
5
LIVE ADO Den Haag - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Hilterman met assist van P. van Ooijen FC Emmen 0-1
32' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor S. Komljenovic ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Verheydt voor T. Asante ADO Den Haag
47' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt V. Besuijen met assist van A. Catic ADO Den Haag 1-1
70' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Verheydt ADO Den Haag
72' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor J. Assehnoun FC Emmen
72' Wissel FC Emmen Wissel A. Luzayadio voor L. Burnet FC Emmen
73' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Hilterman met assist van R. Mendes FC Emmen 1-2
82' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor A. Catic ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Boussakou voor C. Seedorf ADO Den Haag
85' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor B. Scholte FC Emmen
94' Wissel FC Emmen Wissel A. Toufiqui voor L. Bernadou FC Emmen
94' Wissel FC Emmen Wissel L. Carty voor J. Hilterman FC Emmen
94' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor R. Mendes FC Emmen
97' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Amofa ADO Den Haag
97' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor L. Carty FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Emmen
Opstellingen ADO Den Haag - FC Emmen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen

ADO Den Haag en FC Emmen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 16 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is ADO Den Haag favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 1
Winst FC Emmen 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 6e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
ADO Den Haag - FC Emmen Opstelling ADO Den Haag Opstelling FC Emmen Live ADO Den Haag - FC Emmen Live ADO Den Haag - FC Emmen kijken ADO Den Haag - FC Emmen kijken Live ADO Den Haag - FC Emmen stream ADO Den Haag - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen Uitslag ADO Den Haag - FC Emmen Statistieken ADO Den Haag - FC Emmen Eerste Divisie 2021/2022 ADO Den Haag - FC Emmen wedden ADO Den Haag - FC Emmen gokken ADO Den Haag - FC Emmen Unibet