Nabeschouwing ADO Den Haag - MVV Maastricht (2-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - MVV Maastricht (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 2-3 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Remans, waarmee MVV Maastricht met 0-1 de leiding nam. MVV Maastricht vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Lake op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist ADO Den Haag de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Verheydt.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor MVV Maastricht vergroot nadat T. Lake de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk ADO Den Haag dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. van Mil de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clay Ruperti en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van MVV Maastricht.

LIVE ADO Den Haag - MVV Maastricht 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor N. Souren MVV Maastricht
28' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Remans met assist van T. Lake MVV Maastricht 0-1
32' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt T. Lake met assist van S. Blummel MVV Maastricht 0-2
38' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor J. Amofa ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor X. Severina ADO Den Haag
46' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van B. Kemper ADO Den Haag 1-2
49' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt T. Lake met assist van M. Remans MVV Maastricht 1-3
53' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. Kishna ADO Den Haag
63' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Ntelo voor M. Remans MVV Maastricht
66' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor L. Schenk MVV Maastricht
73' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Verheydt ADO Den Haag
77' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. van Mil met assist van T. Verheydt ADO Den Haag 2-3
78' Wissel MVV Maastricht Wissel T. van Bommel voor N. Souren MVV Maastricht
79' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Kleinen voor S. Penders MVV Maastricht
85' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Malungu voor M. Waem MVV Maastricht
86' Wissel MVV Maastricht Wissel K. Bosing voor S. Blummel MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - MVV Maastricht
Opstellingen ADO Den Haag - MVV Maastricht
De opstellingen van ADO Den Haag en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.