Nabeschouwing ADO Den Haag - Roda JC (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Roda JC (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Steijn, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Besuijen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van T. Verheydt ADO Den Haag 1-0
28' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt V. Besuijen ADO Den Haag 2-0
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
62' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Emmers voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
63' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor T. Verheydt ADO Den Haag
69' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor A. Catic ADO Den Haag
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Cijntje voor D. Vente Roda JC Kerkrade
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Jubitana voor R. Klaasen Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Lambrix voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
89' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor S. Steijn ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Roda JC
Opstellingen ADO Den Haag - Roda JC
De opstellingen van ADO Den Haag en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.