Voorbeschouwing Almere City - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Zondag 10 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Almere City het zondag 10 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere.

Via de Almere City - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Almere City - De Graafschap 0-0

Vanaf zondag 10 oktober 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Almere City - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 20 dagen, 18 uur, 4 minuten en 27 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - De Graafschap
Opstellingen Almere City - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Almere City - De Graafschap

Almere City en De Graafschap treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 23 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 12 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Almere City. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 3
Winst De Graafschap 12
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
Almere City - De Graafschap Opstelling Almere City Opstelling De Graafschap Live Almere City - De Graafschap Live Almere City - De Graafschap kijken Almere City - De Graafschap kijken Live Almere City - De Graafschap stream Almere City - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Almere City - De Graafschap Uitslag Almere City - De Graafschap Statistieken Almere City - De Graafschap Eerste Divisie 2021/2022 Almere City - De Graafschap wedden Almere City - De Graafschap gokken Almere City - De Graafschap Unibet