Nabeschouwing Almere City - Excelsior (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het vrijdag 1 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Excelsior (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door J. Puriel, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Alhaft op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Almere City, waarmee L. Duijvestijn zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor Almere City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Almere City - Excelsior 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. el Yaakoubi Excelsior
51' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Puriel met assist van L. Duijvestijn Almere City 1-0
54' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Wieffer Excelsior
54' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van L. Duijvestijn Almere City 2-0
69' Doelpunt Almere City Doelpunt L. Duijvestijn met assist van T. Poll Almere City 3-0
72' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor K. Goudmijn Excelsior
72' Wissel Excelsior Wissel A. Aberkane voor S. Horemans Excelsior
72' Wissel Excelsior Wissel J. Baas voor M. Wieffer Excelsior
74' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Pouwels Almere City
79' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
80' Wissel Excelsior Wissel R. Eyongo voor R. Niemeijer Excelsior
80' Wissel Excelsior Wissel N. Tjoe a On voor B. Ormonde-Ottewill Excelsior
84' Wissel Almere City Wissel B. Van Hoeven voor I. Alhaft Almere City
88' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor L. Duijvestijn Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Excelsior
Opstellingen Almere City - Excelsior
De opstellingen van Almere City en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.