Nabeschouwing Almere City - FC Eindhoven (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het vrijdag 3 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Eindhoven (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door L. Duijvestijn, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Arweiler op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Almere City.

LIVE Almere City - FC Eindhoven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Almere City Doelpunt L. Duijvestijn met assist van B. van Vlerken Almere City 1-0
46' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Brym voor M. van Rosmalen FC Eindhoven
48' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Arweiler Almere City 2-0
63' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor E. Hernandez FC Eindhoven
65' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor T. van Leeuwen Almere City
66' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. van Son FC Eindhoven
67' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor B. Racz FC Eindhoven
74' Gele kaart Almere City Gele kaart voor B. van Vlerken Almere City
75' Wissel Almere City Wissel M. Pouwels voor J. Arweiler Almere City
75' Wissel Almere City Wissel T. Wildeboer voor J. Puriel Almere City
78' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor J. van Son FC Eindhoven
86' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor E. Hernandez FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Eindhoven
Opstellingen Almere City - FC Eindhoven
De opstellingen van Almere City en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Almere City - FC Eindhoven

Almere City en FC Eindhoven treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Almere City 16
Winst FC Eindhoven 10
Gelijkspel 6
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 18e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 7e plaats.