Nabeschouwing De Graafschap - ADO Den Haag (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het vrijdag 29 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - ADO Den Haag (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 90 minuten. D. Gravenberch maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee De Graafschap vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout, waardoor De Graafschap de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE De Graafschap - ADO Den Haag 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor M. Mulder ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor V. Besuijen ADO Den Haag
65' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor D. Haen De Graafschap
67' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Kishna voor A. Catic ADO Den Haag
76' Wissel De Graafschap Wissel C. Neghli voor G. Korte De Graafschap
76' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor R. Dekker De Graafschap
83' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor T. Verheydt ADO Den Haag
84' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor S. Steijn ADO Den Haag
85' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor H. Acheffay De Graafschap
87' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Komljenovic ADO Den Haag
89' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Mulder ADO Den Haag
90' Penalty De Graafschap Penalty D. Gravenberch De Graafschap 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - ADO Den Haag
Opstellingen De Graafschap - ADO Den Haag
De opstellingen van De Graafschap en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.