Voorbeschouwing De Graafschap - FC Den Bosch (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 25 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 25 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - FC Den Bosch 0-0

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - FC Den Bosch volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 20 dagen, 19 uur, 39 minuten en 48 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Den Bosch
Opstellingen De Graafschap - FC Den Bosch

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Den Bosch

De Graafschap en FC Den Bosch treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl FC Den Bosch slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 11
Winst FC Den Bosch 5
Gelijkspel 5
Totaal 21
Tags
De Graafschap - FC Den Bosch Opstelling De Graafschap Opstelling FC Den Bosch Live De Graafschap - FC Den Bosch Live De Graafschap - FC Den Bosch kijken De Graafschap - FC Den Bosch kijken Live De Graafschap - FC Den Bosch stream De Graafschap - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - FC Den Bosch Uitslag De Graafschap - FC Den Bosch Statistieken De Graafschap - FC Den Bosch Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - FC Den Bosch wedden De Graafschap - FC Den Bosch gokken De Graafschap - FC Den Bosch Unibet