Voorbeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - FC Eindhoven 0-0

Vanaf vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 24 dagen, 10 uur, 46 minuten en 46 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Eindhoven
Opstellingen De Graafschap - FC Eindhoven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven

De Graafschap en FC Eindhoven treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 11
Winst FC Eindhoven 6
Gelijkspel 3
Totaal 20
Tags
De Graafschap - FC Eindhoven Opstelling De Graafschap Opstelling FC Eindhoven Live De Graafschap - FC Eindhoven Live De Graafschap - FC Eindhoven kijken De Graafschap - FC Eindhoven kijken Live De Graafschap - FC Eindhoven stream De Graafschap - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven Uitslag De Graafschap - FC Eindhoven Statistieken De Graafschap - FC Eindhoven Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - FC Eindhoven wedden De Graafschap - FC Eindhoven gokken De Graafschap - FC Eindhoven Unibet