Nabeschouwing De Graafschap - Helmond Sport (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 10 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het vrijdag 10 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Helmond Sport (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door D. Seys, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name De Graafschap dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor Helmond Sport de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE De Graafschap - Helmond Sport 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor J. Konings De Graafschap
58' Wissel Helmond Sport Wissel J. Goselink voor I. Breugelmans Helmond Sport
70' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Schuurman De Graafschap
71' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor G. Korte De Graafschap
78' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor A. Van Keilegom Helmond Sport
83' Wissel De Graafschap Wissel E. Lieftink voor J. Opoku De Graafschap
83' Wissel De Graafschap Wissel D. Haen voor H. Acheffay De Graafschap
85' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bukusu voor G. Bosiers Helmond Sport
86' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Seys Helmond Sport 0-1
95' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Seys Helmond Sport
95' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Reith Helmond Sport
97' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
97' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Havekotte Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Helmond Sport
Opstellingen De Graafschap - Helmond Sport
De opstellingen van De Graafschap en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing De Graafschap - Helmond Sport

De Graafschap en Helmond Sport treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst De Graafschap 10
Winst Helmond Sport 4
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 5e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 18e plaats.