Nabeschouwing De Graafschap - Jong PSV (1-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 29 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het vrijdag 29 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Jong PSV (1-1)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen De Graafschap en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Schuurman, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Bakayoko, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE De Graafschap - Jong PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Schuurman met assist van D. Verbeek De Graafschap 1-0
59' Wissel Jong PSV Wissel M. Kreekels voor D. Timan Jong PSV
59' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor M. Romero Jong PSV
60' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van M. Kjolo Jong PSV 1-1
61' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor G. Korte De Graafschap
61' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor S. Hendriks De Graafschap
61' Wissel De Graafschap Wissel B. Onal voor D. Verbeek De Graafschap
68' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor L. Felipe Jong PSV
76' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor C. Neghli De Graafschap
84' Wissel Jong PSV Wissel F. Leysen voor Y. Bahadir Jong PSV
88' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor N. Thomas Jong PSV
89' Wissel Jong PSV Wissel C. Toure voor N. Thomas Jong PSV
90' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Fortes De Graafschap
95' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor A. Priske Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong PSV
Opstellingen De Graafschap - Jong PSV
De opstellingen van De Graafschap en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing De Graafschap - Jong PSV

De Graafschap en Jong PSV treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 6 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst De Graafschap 9
Winst Jong PSV 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 9e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 12e plaats.