Voorbeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst Jong Utrecht
1.52x inzet 4.35x inzet 5.4x inzet
LIVE De Graafschap - Jong Utrecht 0-0

Vanaf vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong Utrecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 9 uur, 33 minuten en 50 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong Utrecht
Opstellingen De Graafschap - Jong Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht

De Graafschap en Jong Utrecht treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 5 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 6
Winst Jong Utrecht 1
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 5e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 2e plaats.

Tags
De Graafschap - Jong Utrecht Opstelling De Graafschap Opstelling Jong Utrecht Live De Graafschap - Jong Utrecht Live De Graafschap - Jong Utrecht kijken De Graafschap - Jong Utrecht kijken Live De Graafschap - Jong Utrecht stream De Graafschap - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht Uitslag De Graafschap - Jong Utrecht Statistieken De Graafschap - Jong Utrecht Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - Jong Utrecht wedden De Graafschap - Jong Utrecht gokken De Graafschap - Jong Utrecht Unibet