Voorbeschouwing De Graafschap - Telstar (0-0) || Eerste Divisie

Zondag 14 november 2021 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het zondag 14 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Telstar 0-0

Vanaf zondag 14 november 2021 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Telstar volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 22 dagen, 18 uur, 42 minuten en 43 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Telstar
Opstellingen De Graafschap - Telstar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Telstar

De Graafschap en Telstar treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 13
Winst Telstar 2
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
De Graafschap - Telstar Opstelling De Graafschap Opstelling Telstar Live De Graafschap - Telstar Live De Graafschap - Telstar kijken De Graafschap - Telstar kijken Live De Graafschap - Telstar stream De Graafschap - Telstar Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Telstar Uitslag De Graafschap - Telstar Statistieken De Graafschap - Telstar Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - Telstar wedden De Graafschap - Telstar gokken De Graafschap - Telstar Unibet