Nabeschouwing De Graafschap - VVV Venlo (1-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 16:45 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het zondag 9 januari 2022 om 16:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - VVV Venlo (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-2 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Bastiaans, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. De Graafschap kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. van de Pavert, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette N. Venema zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor VVV Venlo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - VVV Venlo
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
23
14
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
75
83
Gevaarlijke aanvallen
32
27
Passes
461
329
Overtredingen
6
12
Buitenspel
1
3
Corners
11
5
Wissels
3
3
LIVE De Graafschap - VVV Venlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt A. Bastiaans met assist van K. de Boer VVV-Venlo 0-1
52' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
58' Doelpunt De Graafschap Doelpunt T. van de Pavert met assist van J. Van Heertum De Graafschap 1-1
60' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Theuerzeit voor W. Essanoussi VVV-Venlo
65' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Lelieveld De Graafschap
67' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Koglin VVV-Venlo
70' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor G. Korte De Graafschap
73' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt N. Venema VVV-Venlo 1-2
77' Wissel De Graafschap Wissel E. Lieftink voor R. Dekker De Graafschap
78' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor D. Haen De Graafschap
79' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor A. Bastiaans VVV-Venlo
88' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Hajdaraj voor J. Theuerzeit VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - VVV Venlo
Opstellingen De Graafschap - VVV Venlo
De opstellingen van De Graafschap en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Reinier Robbemond
Formatie 5-3-2
Coach Jos Luhukay
Wissels VVV Venlo
# Speler Pos.
22 Bram Verbong K
1 Lukáš Zima K
32 Yannick Leliendal V
24 Joep Munsters V
25 Stan Hendrikx V
31 Thijme Verheijen M
26 Levi Smans M
33 Jonas Theuerzeit M
10 Carl Johansson M
23 Ertan Hajdaraj A
Voorbeschouwing De Graafschap - VVV Venlo

De Graafschap en VVV Venlo treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 22 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 6
Winst VVV Venlo 4
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 6e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
De Graafschap - VVV Venlo Opstelling De Graafschap Opstelling VVV Venlo Live De Graafschap - VVV Venlo Live De Graafschap - VVV Venlo kijken De Graafschap - VVV Venlo kijken Live De Graafschap - VVV Venlo stream De Graafschap - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - VVV Venlo Uitslag De Graafschap - VVV Venlo Statistieken De Graafschap - VVV Venlo Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - VVV Venlo wedden De Graafschap - VVV Venlo gokken De Graafschap - VVV Venlo Unibet