In de Eerste Divisie neemt Excelsior het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - FC Volendam (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Excelsior en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door T. Dallinga, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. FC Volendam kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Muhren, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - FC Volendam
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
1
1
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
72
64
Gevaarlijke aanvallen
46
39
Passes
387
546
Overtredingen
5
14
Buitenspel
4
3
Corners
5
5
Wissels
4
5
LIVE Excelsior - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor C. Twigt FC Volendam
40' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga Excelsior 1-0
42' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Kasius FC Volendam
46' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van A. Plat FC Volendam 1-1
46' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor B. Plat FC Volendam
60' Wissel FC Volendam Wissel G. Oristanio voor J. Antonioli FC Volendam
70' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor I. El Kadiri FC Volendam
71' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor M. Azarkan Excelsior
77' Wissel Excelsior Wissel D. Gouda voor T. Dallinga Excelsior
81' Wissel FC Volendam Wissel J. Hilton voor D. James FC Volendam
81' Wissel FC Volendam Wissel K. Visser voor C. Twigt FC Volendam
84' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor S. Nieuwpoort Excelsior
84' Wissel Excelsior Wissel B. Vugts voor J. Eijgenraam Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - FC Volendam
Opstellingen Excelsior - FC Volendam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior - FC Volendam

Excelsior en FC Volendam treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 5 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 5 keer wist de ploeg van Excelsior te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Excelsior. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 4
Winst FC Volendam 5
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 8e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Excelsior - FC Volendam Opstelling Excelsior Opstelling FC Volendam Live Excelsior - FC Volendam Live Excelsior - FC Volendam kijken Excelsior - FC Volendam kijken Live Excelsior - FC Volendam stream Excelsior - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - FC Volendam Uitslag Excelsior - FC Volendam Statistieken Excelsior - FC Volendam Eerste Divisie 2021/2022 Excelsior - FC Volendam wedden Excelsior - FC Volendam gokken Excelsior - FC Volendam Unibet