Nabeschouwing Excelsior - Jong PSV (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Excelsior het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Jong PSV (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 3-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door T. Dallinga, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Excelsior opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het T. Dallinga die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Excelsior. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was C. Driouech van Excelsior die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Excelsior dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior - Jong PSV 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van J. Baas Excelsior 1-0
30' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. el Yaakoubi Excelsior
32' Wissel Jong PSV Wissel C. Toure voor J. Antonisse Jong PSV
55' Wissel Excelsior Wissel J. Eijgenraam voor M. Wieffer Excelsior
61' Wissel Jong PSV Wissel S. Colyn voor D. Timan Jong PSV
61' Wissel Jong PSV Wissel L. Felipe voor E. Matuta Jong PSV
72' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor M. Chacon Excelsior
76' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Sealy Jong PSV
83' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Niemeijer Excelsior
87' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor M. Azarkan Excelsior
87' Wissel Excelsior Wissel H. Botermans voor R. Niemeijer Excelsior
91' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van J. Eijgenraam Excelsior 2-0
92' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor T. Dallinga Excelsior
93' Doelpunt Excelsior Doelpunt C. Driouech met assist van T. Dallinga Excelsior 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Jong PSV
Opstellingen Excelsior - Jong PSV
De opstellingen van Excelsior en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.